avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Pentru un SRL care în 2023 plătește impozit pe ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Pentru un SRL care în 2023 plătește impozit pe venit 1%

Pentru un SRL care în 2023 plătește impozit pe venit 1%, eu sunt unicul angajat. În 2024 se va încadra în pragul de 60000 euro. La 01 iulie voi putea ieși la pensie anticipat, cu interdicție de a mai fi angajat, societatea rămâne fără nici un angajat. În aceste condiții, cât va fi cota de impozitare? De când se va aplica(data când nu mai are angajat sau anul fiscal următor)? Mulțumesc!
Ultima modificare: Vineri, 24 Noiembrie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Buna ziua! va scriu in legatura cu schimbarea de tva 19% la achizitionarea ... Danny1995 Danny1995 Buna ziua! Va scriu in legatura cu schimbarea de TVA 19% la achizitionarea noilor apartamente. Ca sa va pun in tema, eu am semnat o promisiune de ... (vezi toată discuția)
Am o dilema care e la limita legii sau legea nu o acopera. goby1986 goby1986 Buna ziua! Am o dilema care e la limita legii sau legea nu o acopera. Am un srl infiintat in 29 dec 2023(la ONRC) care a fost inregistrata la ANAF abia in 03 ... (vezi toată discuția)
Pfa cu angajat full time, daca mai trebuie sa plateasca contributii sociale in plus? CristiP112 CristiP112 Buna ziua, Am un PFA care in anul 2023 a realizat un profit intre 12 si 24 salarii minime brute. Pe acest PFA am un angajat care a fost plătit cu salariul ... (vezi toată discuția)