Am si eu o intrebare?
Sotia mea a cunoscut pe cineva pe net care ia oferit de munca in strainatate, eu am fost de acord sa plece ca orcum pleca dar in fapt nu sa dus la munca sa dus sa stea cu persoana respectiva .
Pot sa intentez actiunea de divort si sa invoc parasire de domiciliu
suntem de 5 ani casatoriti si avem un copil inpreuna ,poate sa imi ia copilul?
si poate sa ceara partaji daca nu a contribuit cu nimic ,atit ca a avut grije de copil
Da aveti tot dreptul pentru actiunea de divort in care sa includeti incredintarea minorului.....In cea ce priveste partajul,consultati un avocat dupa ce adunati toate actele doveditoare ale bunurilor comune ce intra in masa partajabila.In pricipiu sotia are dreptul la o cota minima din bunurile comune.....
Chiar daca nu a contribuit cu nimic, material vorbind,la dobandirea bunurilor pe care le aveti impreuna, are si ea dreptul la ele.
Faptul ca nu a avut servici nu inseamna ca nu a facut nimic, chiar nimic , pe parcursul casniciei dv.
A ingrijit copilul, a facut cele trebuincioase in gospodarie...;)
Altfel ,ea ar fi muncit , pentru o retributie lunara , i'ar dv ati fi platit o menajera si o bona:D
Aveti toate sansele sa obtineti custodia minorului,mai ales daca puteti dovedi ca sotia a plecat la munca in strainatate dar a ajuns in cele din urma intr'un alt dormitor;)
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Pot sa divortez
gadafim
Sunt un pensionar pe caz de boala (Grad 1).Sotia e plecata din tara de 2 ani si ceva eu stau cu parinti ei , am finantat ceva bani in renovarea casei plus am ... (vezi toată discuția)
Divort si partaj
Mugur1810
Buna ziua, sotia mea vrea sa divorteze impotriva vointei mele. Aceasta casatorie are 13 ani si un copil in varsta de 12 ani. Ce ma sfatuiti sa fac ca sa fie ... (vezi toată discuția)