avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselat de o casa de pariuri
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselat de o casa de pariuri

Bună ziua , am fost înșelat de o casa de pariuri cu circa 600.000 ron și doresc sa știu cum ii pot acționa în instanta?
Cazul pe scurt: am plasat bilete pe competiția de fotbal Euro 2024 Calificări, cu 3 evenimente pe bilet data finalizării fiind 21.11.2023 exact cand s au finalizat competiția însă firma reclamata susține ca am jucat castigator competiție raspunsul fiind total fals , euro 2024 are ca finalitate data de 14.07.2024 , biletele au termen de expirare de 60 de zile iar pe biletele mele finalizarea evenimentelor este de 21.11.2023 practic vor fi expirate , iar dacă jucam castigator competiție nu trebuia sa fiu lăsat sa joc mai mult de o echipa nu pot câștiga 3 echipe campionatul european ci doar una .

Alte discuții în legătură

Casa de pariuri - posibil pariuri pe meciuri fictive operator2 operator2 Buna ziua, Am si eu o intrebare,de ceva vreme sant jucator de pariuri la diferite agentii de pariere. Ieri am facut un bilet cu 7 meciuri din care 3 sant ... (vezi toată discuția)
Cum sa te protejezi impotriva caselor de pariuri XmasterX XmasterX Mai intai vreau sa va arat niste situatii deja intamplate la casele de pariuri de la noi din Romania, situatii in care castigatorul nu si-a primit suma ... (vezi toată discuția)
Lege jocuri de noroc cosmin90 cosmin90 Buna ziua! Am o neclaritate. Conform legilor in vigoare se considera joc de noroc acea activitate comercială care îndeplineşte cumulativ următoarele ... (vezi toată discuția)