avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna! Cum procedam cand am luat o pastila ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna! Cum procedam cand am luat o pastila Nurofen/Caffetin si ...

Buna! Cum procedam cand am luat o pastila Nurofen/Caffetin si din cauza codeinei la drug test iese pozitiv? Urmeaza analiza toxicologica de la Inml, acolo se face distinctia intre pastila si drog? Poate a trecut cineva prin asta si stie

Multumes

Alte discuții în legătură

Test anti-drog pozitiv opiu.... Dumitruviorel Dumitruviorel Buna ziua, in data de 26.01,in jurul orei 18:00,am fost agresat in trafic de un cetatean,,am primit 2 pungi ramanand inconstient,provocant in acelasi timp un ... (vezi toată discuția)
Test drugtest pozitiv teodor-nicolae teodor-nicolae Am fost oprit ieri de catre politie (fara nici un motiv) si am fost supus testelor anti-drog unde am iesit pozitiv pe opium (ceva care nu am consumat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! saptamana trecuta am fost oprita de politia romana, ... madrich madrich Buna ziua! Saptamana trecuta am fost oprita de Politia Romana, am fost testat cu aparatul drug-test si am iesit pozitiv la THC. Ma puteti ajuta cu niste ... (vezi toată discuția)