avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am nevoie de ajutor. Am achizitionat o locuinta pe o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am nevoie de ajutor. Am achizitionat o locuinta pe o strada privata ...

Am nevoie de ajutor. Am achizitionat o locuinta pe o strada privata pe care am acces atat pedestru, cat si cu auto, conform certificarii unui notar public. Am solicitat la primarie un numar pentru casa si cererea mi-a fost respinsa verbal, pe motiv ca strada este privata si, ca sa primesc numar, strada trebuie cedata catre primarie. Drept urmare, nu imi pot face buletinul la adresa casei. Am mai intalnit spete, cu altii care, de la alte primarii au primit numar la casa, desi locuiesc pe o strada privata. Intrebare: este legal ce face primaria, refuzandu-mi cererea pt nomenclator stradal, sau este indreptatita sa faca acest lucru si conform carei baze legale? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 08:14, 25 Noiembrie 2023
Dacă e în intravilan, trebuie sa aibă număr de casa, indiferent dacă acea cale de acces este publica sau privata. Găsiți prev legale aplicabile în Normele tehnice privind procedurile de lucru specifice Registrului electronic naţional al nomenclaturilor stradale din 27.04.2017, Parte integrantă din Ordin 448/2017

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare adresa cadastru dupa parcelare Sorin B Sorin B Buna ziua, Am cumparat recent o casa (parte dintr-un duplex) construita pe un teren rezultat dupa parcelarea unui teren mai mare, pe care se afla o casa ... (vezi toată discuția)
Nomenclator stardal IM2S4U IM2S4U Daca o strada este scoasa de pe nomenclatorul stradal al orasului ce e de facut? Casa este pe o strada care nu mai apare in nomenclatorul stradal. Am acte ... (vezi toată discuția)
Nomenclatura stradala gresita tatal meu a primit un certificat ... Mz11 Mz11 Nomenclatura stradala gresita Tatal meu a primit un certificat de nomenclatura si l-a depus la ocpi pt actualizare, iese cf si observ ca este complet ... (vezi toată discuția)