avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Anul la care se calculeaza sporul conditii periculoase ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Anul la care se calculeaza sporul conditii periculoase HG 917

In baza Legii 296 din 2023 care modifica L.egea 153 din 2017 s-a aprobat de catre ordonatorul principal acordarea sporului pt conditii periculoase/vatamatoare in baza buletinelor de determinare si a Regulamentuli de sporuri HG 917.Va rog sa ne precizati la ce salariu de baza se calculeaza: la cel din 2018 sau la cel actual din 2022 tinand cont si de HG 168 din 2022.Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Noiembrie 2023
jojo, utilizator
Cel mai recent răspuns: stelarman20001 , utilizator 10:25, 17 Decembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La cel din 2022.
Bună dimineața! Puteți vă rog să îmi indicați și un cadru legal? Eu cred că o astfel de interpretare ar introduce o nouă formă de discriminare față de cei care au același tip de spor, dar care este calculat în continuare în cuantumul de la 31 decembrie 2018. M-ar ajuta un alt punct de vedere ....

Cornel Vasile a scris:

La cel din 2022.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

- trebuie sa se dea spor ? sau nu trebuie sa se mai dea ? .... ... oanaportar oanaportar - trebuie sa se dea spor ? sau nu trebuie sa se mai dea ? .... si de la ce data ? Buna seara ! Va rugam mult de tot sa ne ajutati cu un ... (vezi toată discuția)
Sporuri conditii periculoase/vatamatoare cf.l153/2017.tinand ... jojo jojo Sporuri conditii periculoase/vatamatoare cf.L153/2017.Tinand cont de art23,24 si 25 din L153/2017 va rog sa precizati daca acordarea sporurilor pentru Anexa ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! Începând cu data de 1.03.2022 sunt angajata unui ... AdrianaPoporogu AdrianaPoporogu Bună ziua! Începând cu data de 1.03.2022 sunt angajata unui spital din Bucuresti, în Secția de ATI. Mai întâi am ocupat postul de registrator medical ... (vezi toată discuția)