avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună seara. Persoanele cu handicap grav cu asistent ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună seara. Persoanele cu handicap grav cu asistent personal, ...

Bună seara.

Persoanele cu handicap grav cu asistent personal, au dreptul legal sa își deschidă și administreze o societate comerciala - SRL ( firma )? Ce lege, capitol, articol menționează acest lucru?

Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Drepturi copil cu handicap mihai_enculescu mihai_enculescu Buna ziua Sunt tatal unei fetite in varsta de 8 luni care este incadrata cu handicap grav cu drept de insotitor. Sotia este in concediu maternal si nu doreste ... (vezi toată discuția)
Asistent personal pentru copilul meu - mai pot lucra si in alta parte? ContSters245669 ContSters245669 Buna ziua. Am si eu o intrebare.Daca sunt angajat ca asistent personal pentru baietelul meu care are handicap grav nu pot sa mai lucrez si in alta parte cu ... (vezi toată discuția)
Drepturile persoanelor cu handicap monyca05 monyca05 Buna seara, recent m-am angajat ca si referent de specialitate la serviciul public de asistenta sociala din localitatea noastra, ocupandu-ma in prezent de ... (vezi toată discuția)