avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1203 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... E legal sa inregistrez un apel cu un furnizor de ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

E legal sa inregistrez un apel cu un furnizor de energie (Exemplu ...

E legal sa inregistrez un apel cu un furnizor de energie(Exemplu Hidroelectrica) fara sa primesc acordul acestora? As vrea sa le prezint celor de la ANPC modul in care trateaza clientii si cum solicitarile facute la ei nu se rezolva. Nu vreau sa public pe internet inregistrarea ci doar sa o folosesc in relatia cu ANPC.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 20:27, 27 Noiembrie 2023
nu. trebuie sa-i informati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe lunare abuzive ptr asistenta tehnica - furnizor gaze & energie ... tomaion tomaion Va salut De aproape 2 luni ma zbat sa conving amiabil furnizorul de gaze si energie electrica sa inceteze sa mai factureze asa zisa \"Enel asistenta lunara\", ... (vezi toată discuția)
Orange Petrina l Petrina l Bună seara, scuzați deranjul vin și eu cu o problema : tatăl meu a fost sunat de un operator de la Orange dacă dorește o tableta cu doar 80 lei ... (vezi toată discuția)
Reclamatie catre operator telefonie mobila blackshaddow blackshaddow Pe data de 15 dec 2011 am incheiat un contrat/abonament la o firma de telefonie mobila. in acest abonament am 2 optiuni d einternet incluse.Acest trafic ... (vezi toată discuția)