avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1282 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara! Cum procedez dacă din greșeală am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara! Cum procedez dacă din greșeală am introdus numele ...

Bună seara! Cum procedez dacă din greșeală am introdus numele și prenumele unei persoane și CNP-ul alteia, în calitate de angajați ca zilier, mai multe zile la rand! Merci
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:00, 28 Noiembrie 2023
Radiere zilieri – această opțiune vă oferă posibilitatea de a realiza anumite corecții pe informații deja transmise, fără a șterge informațiile introduse și transmise inițial.

Corespunzător înregistrării radiate, este obligatoriu să adăugați înregistrarea corectă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere salariat din revisal anadaniela65 anadaniela65 Am radiat contractul unui salariat.In momentul in care vreau sa radiez si salariatul imi cere sa confirm actul de identitate.(la inregistrare salariat nu am ... (vezi toată discuția)
Am și eu o problema... am avut un salariat (a lucrat aproximativ ... Oana8888 Oana8888 Am și eu o problema... Am avut un salariat (a lucrat aproximativ 2 luni (contract nr 40), după care am încheiat colaborarea cu acordul părinților) iar ... (vezi toată discuția)
Anulare contract revisal neprezentare salariat miruna82 miruna82 Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema.. in data de 4 iulie am raportat in Revisal un contract nou de munca cu data de incepere 8 iulie. Am convenit cu ... (vezi toată discuția)