avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Solicitare cheltuieli de judecata - Cum procedez?
Discuție deschisă în Executare silită

Solicitare cheltuieli de judecata - Cum procedez?

Solicitare cheltuieli de judecata - Cum procedez?

Buna seara,

Am facut o contestatie la executare in care am solicitat si cheltuieli de judecata, primul termen de judecata fiind pe data de 05.12.2023 .

La momentul formularii cererii nu am avut cum sa atasez dovada cheltuielilor de judecata, acestea fiind facute ulterior.

Intrebarile mele sunt:
1. Costul fotocopierii dosarului de executare solicitat de catre mine, in calitate de contestator, reprezinta cheltuieli de judecata?
2. Dovada cheltuielilor(chitante, facturi) se ataseaza in original sau copie conforma cu originalul?
3. Unde pot gasi un model de cerere pentru solicitarea cheltuielilor de judecata, si in cate exemplare se depune la instanta?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: olivia.neacsu , utilizator 11:01, 28 Noiembrie 2023
1. Da
2. În original
3. Cheltuielile de judecata se solicita prin contestatie sau ulterior, printr-o cerere de chemare în judecată separata. Am înțeles ca ati solicitat, depuneți doar dovezile pana la inchiderea dezbaterilor.
Va multumesc pentru raspuns!

SCA IONESCU & NOVAC a scris:

1. Da
2. În original
3. Cheltuielile de judecata se solicita prin contestatie sau ulterior, printr-o cerere de chemare în judecată separata. Am înțeles ca ati solicitat, depuneți doar dovezile pana la inchiderea dezbaterilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de chemare in judecata manuelle manuelle Buna seara. In cazul in care cheltuielile de judecata nu au fost solicitate in cererea de chemare in judecata, se pot solicita ulterior pe parcursul ... (vezi toată discuția)
Proceduri judiciare Ariel_tm Ariel_tm Buna ziua, Va rog daca puteti sa ma ghidati in cazul unor proceduri judiciare, dat fiind faptul ca este prima oara cind intimpin aceasta problema. In ... (vezi toată discuția)
Exista dreptate? Ynna87 Ynna87 Buna ziua. Am avut un proces in care \"ma lupt\" pt pensia alimentara a copilului meu. Am castigat in parte procesul insa facut apel pt cheltuielile de ... (vezi toată discuția)