Am facut o contestatie la executare in care am solicitat si cheltuieli de judecata, primul termen de judecata fiind pe data de 05.12.2023 .
La momentul formularii cererii nu am avut cum sa atasez dovada cheltuielilor de judecata, acestea fiind facute ulterior.
Intrebarile mele sunt:
1. Costul fotocopierii dosarului de executare solicitat de catre mine, in calitate de contestator, reprezinta cheltuieli de judecata?
2. Dovada cheltuielilor(chitante, facturi) se ataseaza in original sau copie conforma cu originalul?
3. Unde pot gasi un model de cerere pentru solicitarea cheltuielilor de judecata, si in cate exemplare se depune la instanta?
1. Da
2. În original
3. Cheltuielile de judecata se solicita prin contestatie sau ulterior, printr-o cerere de chemare în judecată separata. Am înțeles ca ati solicitat, depuneți doar dovezile pana la inchiderea dezbaterilor.
1. Da
2. În original
3. Cheltuielile de judecata se solicita prin contestatie sau ulterior, printr-o cerere de chemare în judecată separata. Am înțeles ca ati solicitat, depuneți doar dovezile pana la inchiderea dezbaterilor.
Exista dreptate?
Ynna87
Buna ziua. Am avut un proces in care \"ma lupt\" pt pensia alimentara a copilului meu. Am castigat in parte procesul insa facut apel pt cheltuielile de ... (vezi toată discuția)