avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere de chemare in judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere de chemare in judecata

Buna seara. In cazul in care cheltuielile de judecata nu au fost solicitate in cererea de chemare in judecata, se pot solicita ulterior pe parcursul procesului?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 15:56, 16 Ianuarie 2016
Da le puteti solicita ulterior pe cale separata, achitand taxa de timbru la valoare si depunand dovada acestor cheltuieli.
Le puteti cere si pe parcursul procesului, depunand dovezile achitarii lor pana la inchiderea dezbaterilor.
Le puteti solicita in scris si/sau verbal pana la inchiderea dezbaterilor pe baza de inscrisuri justificative.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare cheltuieli de judecata crys_myh86 crys_myh86 Buna ziua , Am avut un proces civil -litigii de munca ... fostul angajator mi-a cerut in instanta lipsa in gestiune ... am castigat procesul ... a avut drept ... (vezi toată discuția)
Cerere cheltuieli de judecata pe cale separata StefaniaEmerson StefaniaEmerson Daca se poate, va rog, sa imi spuneti si mie cum se poate face o cerere pentru cheltuieli de judecata pe cale separata si unde se adreseaza ea, ce anexe ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli pe cale separata Corina Dina Corina Dina Buna ziua si la multi ani! Vreau sa solicit pe cale separata cheltuieli de judecata pentru un litigiu in care am castigat ( ca parat) dar avocatul nu le-a ... (vezi toată discuția)