avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere cheltuieli de judecata pe cale separata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere cheltuieli de judecata pe cale separata

Daca se poate, va rog, sa imi spuneti si mie cum se poate face o cerere pentru cheltuieli de judecata pe cale separata si unde se adreseaza ea, ce anexe are.

Multumesc.
Cererea de cheltuieli de judecata se adreseaza instantei de fond,potrivit competentei materiale, se anexeaza in copie hotararile prin care v-au fost acordate cheltuielile de judecata
Nu mi-au fost acordate ca le-am zis ca le cer pe cale separata. In acest caz ce se face?
Multumesc.
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Formulati cererea respectiva indicati dosarul in care partea adversa a cazut din pretentii ( a pierdut procesul) indicati suma si dovada achitarii cheltuielilor de judecata,taxa timbru,onorariu avocat,onorariu expert,timbrati la valoarea rezultata,depuneti sentinta in copie legalizata si succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare cheltuieli de judecata crys_myh86 crys_myh86 Buna ziua , Am avut un proces civil -litigii de munca ... fostul angajator mi-a cerut in instanta lipsa in gestiune ... am castigat procesul ... a avut drept ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata pe cale separata nyusziful nyusziful Buna ziua. Intr-un litigiu (dreptul muncii), am solicitat ca parat cheltuieli de judecata pe cale separata, in fond. Am pierdut fondul. Am facut apel, am ... (vezi toată discuția)
Anulare actiune: ce se intampla cu chemarea in garantie? smeagull smeagull Buna ziua. Reprezint parata intr-o actiune in pretentii. Prin intampinare am chemat in garantie un tert. Am timbrat chemarea in garantie pentru primul ... (vezi toată discuția)