in urma unui accident auto,(alcool si eu soferul,si victima )am fost condamnat la 1 an si 6 luni cu suspendarea executarii pedepsei
Intrebari:
1.in hotararea definitiva Statul trebuie sa imi recolteze ADN.Care e motivul?
2.Odata ce aveau 2 probe de sange recoltate in ziua accidentului,,de ce dracu am fost obligat sa suport recoltarea cu un burete plimbat de un Garcea prin cavitatea bucala timp de cateva minute?
3.Daca Stefan Huidu a primit 2 ani cu suspendare pentru ca a OMORAT 3 persoane,de ce eu am primit 1 an si 6 luni ?..ca am condus cu alcoolemie 1,2 si am ranit un pieton angajat in traversare prin loc nepermis,pietonul avand peste 2,2 la mie alcoolemia (culpa comuna 50 cu 50).e cam mica diferenta de condamnare si cam mare diferenta la paguba .
Un admin sa incadreze corect intrebarea ,va rog,nu tine de Dreptul familiei!!
Multumesc!
1 + 2 - Conform legii nr. 76/2008 se colecteaza si se stocheaza profilul genetic al persoanelor condamnate definitiv la pedeapsa închisorii pentru săvârşirea anumitor infractiuni, pe care le regăsiți în anexa la aceasta lege.
Recoltarea se face după rămânerea definitiva a hotararii de condamnare, probele recoltate la momentul accidentului nu mai erau viabile la acea dată.
De ce ? Faptele penale au consecințe, atât pentru dvs cât și pentru ceilalți, așa că gândiți-vă de două ori înainte de încălcarea legilor.
1...probele recoltate la momentul accidentului nu mai erau viabile la acea dată.???????
Americanii iau ADN din fir de par al lui Tutankamon care nu chiar proaspat!!
2...De ce ? Faptele penale au consecințe, atât pentru dvs cât și pentru ceilalți, așa că gândiți-vă de două ori înainte de încălcarea legilor.
Pai consecintele le suport prin marea EXCROCHERIE si mancatorie de bani numita PROBATIUNE,unde esti chemat la ora 8.La 8 trebuie intai sa raportezi ce faci ce treaba ai unei jandarmerite la intrare,apoi mergi si astepti la un ghiseu alaturi de alte persoane condamnate cu care inevitabil intrii in discutii de genul:
-ce ai facut mancati-as?
-cat ai primit praleo?
-la cine esti ba?O cunosti?
Adica o injosire si o dezumanizare de care astia cu pensionare la 45 habar n-au,ei cred ca esti mandru sa fii acolo si ca trebuie sa fii vazut,cunoscut!
Apoi rahatul cu REINTEGRARE in societate...O PORCARIE la care voi fi FORTAT sa imi iau concediu de odihna ca sa poata cucoanele sa isi faca programul..probabil o magarie de genul TITI AUR conducere defensiva si alcoolul ucide!!Lucruri de care NICIUN condamnat nu va tine cont ,doar cheltuieli cu personalul si o justificare in fata UE ca se face ceva!Aaaa si sigur niste filmulete cu siguranta!
Pe la 9,30 dupa ceva galagie apare o cucoana care baga 3 odata ca sa scape si unde intimitatea e facuta praf,
Cam asta e .
Niste @proiecte@/@programe@consumatoare de fonduri si rezultate sub 5%.
Alcoolemie de 1.2.
cocly
buna ziua
in luna februarie am fost oprit de politie cu o alcolemie de 0,45 in aierul expirat
am fost la spital si mi s-au recoltat probele de sange ....la ... (vezi toată discuția)