avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Doresc să dezvolt două aplicații mobile (una din ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Doresc să dezvolt două aplicații mobile (una din ele va avea ...

Doresc să dezvolt două aplicații mobile (una din ele va avea și o interfață web): una medicală, una de mediu. Dezvoltarea lor o voi face eu, personal - însă voi avea nevoie de ajutor când vine vorba de a oferi suport pentru produs, modera conținutul și de a redacta termenii și condițiile + politica de confidențialitate cu un avocat/niște avocați. Vor fi lansate la nivel global. Există vreun sprijin financiar prin fonduri europene pentru astfel de proiecte? Mă aflu în Irlanda, deci aplicațiile vor origina de aici.
Ultima modificare: Marți, 28 Noiembrie 2023
Alghe, utilizator

Alte discuții în legătură

Fonduri sapard _nelutu_ _nelutu_ buna nu prea stiu prea multe despre fondurile sapard , ce asi dori sa aflu mai intai ,pot optine investitia de 100% de la fondul sapard pt. ridicarea unor sere (vezi toată discuția)
Tva-ul nedeductibil, cheltuiala eligibila sau neeligibila? SC HYGIA CONSULT SRL SC HYGIA CONSULT SRL In ceea ce priveste Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale, in calitate de Autoritate de Management, la momentul publicarii spre consultare a ... (vezi toată discuția)
Infiintare societate cu fonduri nerambursabile-debutant gargamella gargamella buna ziua As vrea sa aflu cateva informatii in legatura cu aceste fonduri nerambursabile.. vreau sa fac o societate cu aceste fonduri pentru a dezvolta o ... (vezi toată discuția)