avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decizie de pensionare limită de vârstă și ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decizie de pensionare limită de vârstă și încetare CIM

Bună ziua,
Am preluat recent administrarea unor dosare de personal și am constatat că unul dintre angajați este persionar din 2019 (cu decizie pensionare limită de vârstă la dosar), însă nu a fost operată nici o încetare de drept cu privire la acest angajat. În momentul de față noi mai putem face ceva, în ideea în care ar mai trebui să îi faccem acum o încetare și un CIM nou? Dacă da, putem să facem CIM pe perioada nedeterminată?
Angajatul își dorește în continuare să lucreze.
Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:36, 28 Noiembrie 2023
Dupa ce a incalcat legea , mai doreste sa lucreze in continuare ?

Cine va plati pentru munca la negru ? C.i.m. a incetat de drept la data indeplinirii cumulative a conditiilor de varsta standard si a stagiului minim de cotizare pentru pensionare ..prin urmare, ce se vrea inseamna retroactiv ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. va rog foarte mult sa imi spuneti si mie daca am primit ... necula_calita necula_calita Buna ziua. Va rog foarte mult sa imi spuneti si mie daca am primit decizia de pensionare la limita de varsta , am un termen in care sa anunt angajatorul de ... (vezi toată discuția)
Pensionare limita de varsta Alexandra Ilie Alexandra Ilie Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea situatie: astazi am primit o copie a deciziei de pensionare pentru limita de varsta pentru o salariata care ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, o salariata care a adus la firma în data de 17.08 ... Catalinavoinea11 Catalinavoinea11 Buna ziua, O salariata care a adus la firma în data de 17.08 decizia de pensionare pentru limita de varsta emisă în 02.08 dorește să continue ... (vezi toată discuția)