avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Un imobil cumparat de la stat de cei trei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Un imobil cumparat de la stat de cei trei detinatori ...

Buna ziua! Un imobil cumparat de la stat de cei trei detinatori de apartamente si teren. Doresc apartamentarea si dezmembrarea terenului pentru iesirea din indiviziune. Un proprietar este plecat in strainatate de 20 de ani ( nu mai are buletin valabil din 2018) nu poate imputernici pe nimeni si nici nu poate veni in tara. Cum procedez? Va multumesc pentru indrumari!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 16:55, 29 Noiembrie 2023
cum adica, nu poate imputernici? ce-l impiedica? sau poate nu vrea sa imputerniceasca, ceea ce inseamna ca se opune actiunii dvs, si atunci mergeti in instanta.
Ne având act de identitate valabil nu se poate adresa în țară în care se află autorităților să facă imputernicirea
cu ce se legitimeaza? e imigrant ilegal? imputernicirea se face la consulatul Romaniei, iar cererea pentru eliberarea unui nou act de identitate, tot acolo
Tocmai asta e problema.. C I este expirata din 2018
am scris mai sus

Vibor a scris:

Tocmai asta e problema.. C I este expirata din 2018

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare carte de identitate nasuiandrei nasuiandrei Buna, Mamei mele ii expira buletinul in octombrie si vrea sa si depuna actele acum pentru unul nou.Problema e ca dupa cel nou nu poate astepta fiindca trebuie ... (vezi toată discuția)
Model de imputernicire pentru minori Skillevel Skillevel Buna seara tuturor! Sunt cetatean roman stabilit in Grmania de cateva luni si vreau sa-mi aduc sotia si copilul ( 2 ani si 8 luni) din Spania. Dar am nevoie ... (vezi toată discuția)
Acte pierdute, refacere din strainatate Muraras_1 Muraras_1 Prima data vreau sa doresc tuturor un An nou fericit si multa sanatate. Problema mea este urmatoarea: nu mai am nici un act care sa dovedeasca identitatea ... (vezi toată discuția)