Va rog sa ma ajutati pentru formularea corecta a unei contestatii privind P.V emis de Politia Comunitara Oradea pentru stationare neregulamentara pe un spatiu verde in apropierea de locul de joaca amenajat pentru copii. Contest acest proces verbal din urmatoarele motive :
1. in procesul verbal potitistul comunitar constata ca parchez neregulamentar la rubrica martor scrie,, persoanele de fata nu se implica ''
2. la incadrarea faptei politistul prevede art 17 alin 1 lit b din HCL 429/2009 si sanctionata de acelasi articol. Am cautat pe internet si l-am gasit in regulament privind organizarea si dezvoltarea spatiilor verzi aceste articole, dar politistul greseste incadrarea corecta aceasta fapta este prevazuta de art. 16 lit d si sanctionata de art 17 alin 1 lit b, deci incadrarea este gresita
3. Unde am stationat pe spatiul verde este si o alee din beton care se afla in spatele blocurilor pe malul Crisului Repede, si leaga strada Sovata de punctul termic care se afla in spatele imobilului situat pe strada Sovata nr 56. In dreptul punctului termic este amenajat o parcare acesta fiind plina de masini. Am avut o pana de motor am impins autoturismul langa aleea betonata urcand pe spatiul verde fiindca nu am vrut sa ingreunez iesirea din parcarea termocentralei si cu acesta sa omit o alta contraventie. Am stationat doar 20 minute dupa repararea autoturismului mi-am continuat drumul negasind nimic pe parbriz, P.V. fiind trimis prin posta in care se specifica ,, au fost facute fotografii.''. Va rog sa-mi formulati o contestatie prin care sa cer anularea P.V din motivele sus mentionate.
Multumesc . Am sanse de castig pentru anularea P.V ?????
Multumesc pentru raspuns dar dupa spusele dumneavoastra nu am sanse pentru a anula P.V de contraventie. Dar precizez ca si politistul a gresit nu indica martor si greseste incadrarea
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Parcare pe sens unic
mada2113
Am parcat pe o strada cu sens unic ,pe partea stanga unde era permis.Problema este ca , pe strada aceea era si o intersectie,iar eu am parcat dupa intersesctie ... (vezi toată discuția)