avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii pentru a putea comercializa online hrana ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii pentru a putea comercializa online hrana pentru animalele

Buna ziua,

Pentru a putea comercializa online hrana pentru animalele de comapanie este nevoie de autorizatie sanitar veterinara sau orice alt fel de autorizare?

Multumesc
Ultima modificare: Marți, 28 Noiembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 20:25, 7 Decembrie 2023
dvs o vindeti sau sunteti doar intermediar/ broker?
O sa o vand prin magazinul meu online

Multumesc
dar inainte de asta o cumparati, nu? in acest caz veti avea nevoie sa va autorizati spatiul de depozitare. daca vindeti direct din depozitul furnizorului sunteti un agent comercial si nu va trebuie decat calificarea personalului
Ultima modificare: Joi, 7 Decembrie 2023
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am voie să comercializez antiparazitare interne si externe ptr animale? Ferariu Lavinia Ferariu Lavinia Bună ziua ! Sunt asistent de farmacie, administrez un magazin cu produse naturiste , hrană animale si cosmetice.Aș dori să știu dacă aș avea voie să ... (vezi toată discuția)
Ordin 11/2013 privind dietele veterinare Razvan_Con Razvan_Con Buna ziua In urma acestui acest ordin al CMVRO depozitele veterinare au primit o recomandare clara (neprevazuta in acest ordin) cum ca nu mai au voie sa ... (vezi toată discuția)
Magazin online cu ceai manusa manusa Buna ziua, doresc sa-mi deschid un magazin online cu ceai adus din china(o sa fie reprezentanta unui brand din USA) si as vrea sa stiu daca trebuie sa am ... (vezi toată discuția)