avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Documente contabile ale Asociatiei locatari semnate si ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Documente contabile ale Asociatiei locatari semnate si arhivate electronic.

Buna ziua,

Ma poate cineva ajuta sa aflu ce documente din contabilitatea unei Asociatii de locatari pot fi stocate electronic, daca sunt semante electronic? As vrea sa limitez traficul de hartii intre Administrator, Presedinte si Cenzor. Teoretic, pe un fisier se poate pune o singura semnatura electronica. Ma gandesc sa livrez catre Cenzor documentele semnate electronic, iar acesta sa le verifice in calculator si sa faca raport pe baza lor.

Multumesc frumos,
Cristian Niculae

Alte discuții în legătură

Bilant contabil simplificat pentru ong noriszah noriszah In cadrul unei Asociatii de Parinti la o scola cum se face un bilant contabil anual simplificat ? Suntem sub 100 de membrii si conform legislatiei nu este ... (vezi toată discuția)
Drepturi/obligatii/riscuri cenzor asociatie proprietari Cosmin Tudor Cosmin Tudor Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema. In blocul in care locuiesc s-a propus schimbarea cenzorui, contabilului si a presedinterlui de asociatie. Fiind ... (vezi toată discuția)
Plata reparatiei Corinaaa Corinaaa vreau sa va intreb daca administratorul si presedintele refuza sati puna la dispozitie sa verifici factura si chitata cu care sa platit valoare reparatiei esti ... (vezi toată discuția)