avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de proprietate eliberat pe baza de documente ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de proprietate eliberat pe baza de documente false

În cazul în care Comisia Județeană de Fond Funciar eliberează un Titlu de Proprietate pe baza unor informații false transmise de către Comisia locală de Fond Funciar- pe cine trebuie să acționez în judecată?
Sau cum să procedez?
Ultima modificare: Marți, 28 Noiembrie 2023
DAS33, utilizator
Cel mai recent răspuns: DAS33 , utilizator 19:34, 29 Noiembrie 2023

DAS33 a scris:

În cazul în care Comisia Județeană de Fond Funciar eliberează un Titlu de Proprietate pe baza unor informații false transmise de către Comisia locală de Fond Funciar- pe cine trebuie să acționez în judecată?
Sau cum să procedez?

Bună ziua,
Trebuie solicitat să se constate nulitatea absolută a titlului de proprietate in contradictoriu cu Comisia Județeană, Comisia Locală și persoana înscrisă în titlu în mod nelegal.
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acces la un dosar in care nu sunt parte, dar sunt direct implicat (afectat) elenagabi elenagabi Buna ziua, vă rog mult să mă lămuriţi şi pe mine în legătură cu următorul aspect. O ruda a mea a chemat in judecată două autorităţi locale ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate asupra terenului daxela daxela In anul 1992 unei societati comerciale (soc.pe actiuni) i se elibereaza titlul de proprietate asupra unui teren situat intr-o comuna(titlu eliberat de ... (vezi toată discuția)
Cum se ataca titlurile de proprietate? viot viot Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti cu cine trebuie sa fac proces pentru a modifica niste titluri de proprietate eliberate gresit? Cu primaria? comisia de ... (vezi toată discuția)