avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am depus actele in anul 2018 pentru extinderea de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am depus actele in anul 2018 pentru extinderea de coloana la ...

Am depus actele in anul 2018 pentru extinderea de coloana la gaz pentru o stradă cu 8 case care au dorit gazul ,in anul 2020 sa reușit într-un final executarea lucrărilor care au costat 45.ooo lei care i-am înpartit între noi și că reprezentant am făcut plata ,astăzi ne-am trezit că o alta persoana cu o casa care nu a dorit să participe la extinderea de coloana a fost racordata de coloana de gaz ,fara sa ne ceară vre un acord sau sa fim despăgubiți, se poate acționa în judecată respectiva persoana cât și firma del griz ? Sau ce este de făcut în acest caz
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:14, 29 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Incercati prima data cu o reclamatie la ANRE, pentru aceasta racordare fara acord. Cu judecata e posibil sa dureze mai mult. Prima data insa, pentru a face la ANRE, trebuie sa faceti reclamatie la distribuitorul de gaz. ANRE va cere acest pas initial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. aduc atentiei dvs o problema legata de coloana de ... catalin.d catalin.d Buna ziua. Aduc atentiei dvs o problema legata de coloana de gaz .Acum 3 ani am solicitat accesul la sistemul de distributie a gazelor.Dupa un an am primit ... (vezi toată discuția)
Acord acces coloana de gaze separata acum 2 ani de zile m-am ... tablamiha tablamiha Acord acces coloana de gaze separata Acum 2 ani de zile m-am racordat la o coloana de gaze separata(cea de pe holul blocului) pentru a-mi alimenta centrala ... (vezi toată discuția)
Bransare fara acord alex_element alex_element Salutare. Locuiesc intr-un bloc racordar la reteaua de distributie de energie termica a orasului. Pe o perioada de cativa ani, impreuna cu 2 vecini am ... (vezi toată discuția)