avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Am o problema, s-a suspendat plata alocației de stat ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Am o problema, s-a suspendat plata alocației de stat pt copii ...

Am o problema, s-a suspendat plata alocației de stat pt copii, ei neavând absente, pe motiv ca viza de flotant e expirata exista temei legal pt asta?
Ultima modificare: Miercuri, 29 Noiembrie 2023
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:39, 29 Noiembrie 2023
Legea nr.61/1993
art. 7
Persoanele cărora li se face plata alocației de stat pentru copii sunt obligate să comunice orice schimbare în privința componenței familiei sau a domiciliului/reședinței care poate determina încetarea sau modificarea acordării drepturilor de alocație de stat pentru copii, în termen de cel mult 15 zile de la apariția acesteia, inclusiv situația în care cetățenii români își stabilesc rezidența în altă țară împreună cu copiii lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie cosmina_marina cosmina_marina Buna ziua ! As vrea sa stiu si eu unde pot schimba adresa unde sa-mi vina alocatia pentru ca luna aceasta imi schimb domiciliul...Mentionez ca noi stam cu ... (vezi toată discuția)
Alocatie copii eleonorarozaliap eleonorarozaliap DACA NU BINEFICIEZI DE ALOCATIE IN ITALIA (COPILUL FIIND NASCUT ACOLO)SI VREI SA FACI IN TARA ROMANEASCA DE CE NU SE POATE ?SAU CE ACTE SUNT NECESARE ?(FIIND ... (vezi toată discuția)
Alocatia pentru crestere copil caminick caminick Daca un copil este plecat de la varsta de 7 ani din tara cu parintii in Italia, el acum avand 11 ani, mai beneficiaza de alocatie de stat in Romania? (vezi toată discuția)