avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pensionari si probleme juridice legate de continuarea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pensionari si probleme juridice legate de continuarea activitatii...

Buna ziua,
Multumesc pentru raspuns. Am omis o explicatie, a fost depusa cererea inainte de data pensionarii , continuand activitatea fara intrerupere, dar doresc sa stiu daca dupa varsta de 66 ani, angajata mai poate continua activitatea, bineinteles cu acordul angajatorului, pana la varsta de 68 de ani. Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 29 Noiembrie 2023
paulette, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:12, 29 Noiembrie 2023
Poate continua , numai in baza unui nou c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionari si probleme juridice legate de continuarea activitatii... paulette paulette Buna ziua, Conform codului muncii actualizat, o femeie care a lucrat fara intreruperea CIM-ului ( a continuat activitatea dupa varsta de pensionare conf. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. va rog foarte mult sa imi spuneti si mie daca am primit ... necula_calita necula_calita Buna ziua. Va rog foarte mult sa imi spuneti si mie daca am primit decizia de pensionare la limita de varsta , am un termen in care sa anunt angajatorul de ... (vezi toată discuția)
Continuare cim dupa depunere dosar pensionare minval minval Buna ziua, persoana care se pensioneaza de drept in conformitate cu prevederile art.56 (1) lit.\"c\", adica ideplineste conditiile de varsta standard (65 ani) ... (vezi toată discuția)