avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua! Poate careva sa imi raspunda la urmatoarea ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua! Poate careva sa imi raspunda la urmatoarea intrebare: ...

Buna ziua!

Poate careva sa imi raspunda la urmatoarea intrebare:

Care este termenul rezonabil de plata (sau daca acesta exista) dupa pronuntarea unei hotarari judecatoresti ramase definitive?
sau
Dupa primirea hotararii judecatoresti (prin intermediul serviciilor postale ) care este definitiva ce termen exista pentru virarea banilor fara a fi executat silit?
Mentionez ca in hotararea judecatoreasca nu este mentionat un cuantum sau o suma reprezentant o despagubire ci un procent din venituri.

Am incercat sa aflu un raspuns concret de la executori - care din pacate nici ei nu stiu cum sa procedeze pentru o hotarare care are drept solutie procent din veniturile cu caracter permanent. D.pd.v. al unui executor nu este indreptatit sa calculeze suma ce o are de executata in cazul unui executari de acest gen, afirmand ca trebuie sa apeleze la un expert contabil a carei sarcina este de a stabili un cuantum(o suma ) pe care urmeaza sa o execute.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Pensie de intretinere copii navigator Livica Livica Daca pe acest forum intra doamne care au fost casatorite cu navigatori, as avea nevoie de un sfat referitor la venitul din strainatate, care brusc se ... (vezi toată discuția)
Plata daune morale + materiale + chelt. de judecata Nevermind Nevermind Buna ziua, In urma unui proces civil (accident), sunt indreptatit sa primesc daune morale, materiale si cheltuieli de judecata de la parat (persoana ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere anaf - este sau nu abuz in serviciu? roxana_bitiq roxana_bitiq Buna ziua, Detin o societate comerciala in numele careia am solicitat la rambursare TVA la trim III in anul 2008 (perioada aprilie 2008-septembrie 2008). Au ... (vezi toată discuția)