avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Administrez o SC in domeniul serviciilor.
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Administrez o SC in domeniul serviciilor.

Buna ziua Administrez o SC in domeniul serviciilor. In urma unui control de la Antifrauda mi s-a imputat sume pe care SC nu le-a incasat si care nu sunt in evidentile cotabile ale SC, la aceste sume au calculat majorari si penalitati Control s-a efectuat pentru perioada 2017-2023.Este corect sa-mi calculeze sume estimative? la care sa puna majorari si penalitati
Ultima modificare: Miercuri, 29 Noiembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 15:13, 29 Noiembrie 2023
Buna ziua, trebuie vazute documentele, baza legala, motivarea, etc. Ulterior, puteti decide daca contestati sau nu in instanta masurile dispuse.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare suspendre contestatie rif Raluca tipu Raluca tipu O societate a fost supusa unui control inopinat efectuat de inspectorii Directiei Antifrauda finalizat cu emiterea un proces verbal cu sume estimate de plata. ... (vezi toată discuția)
Tocmai am primit o instiintare de la anaf-antifrauda dragos.b65 dragos.b65 Buna ziua! Tocmai am primit o instiintare de la ANAF-Antifrauda, in care mi se zice ca in perioada 2017-2021 am avut incasari de tip ramburs, si ca e obligatia ... (vezi toată discuția)
Plata din pfa apensiei de intretinere copii minori. buna ziua, ... Nata88 Nata88 Plata din PFA a pensiei de intretinere copii minori. Buna ziua, Judecatorul a obligat tatal sa plateasca ,,1/8 din venitul net lunar efectiv incasat in ... (vezi toată discuția)