avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Eliberare documente liceu! Liceul refuza sa imi ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Eliberare documente liceu! Liceul refuza sa imi elibereze diploma ...

Eliberare documente liceu!

Liceul refuza sa imi elibereze diploma de absolvire ( 12 clase) si foaia matricola pe baza motivului ca nu au "secretara". Cum pot proceda deoarece am nevoie de documentatie ca parte a portofoliului educational. Mentionez ca nu am luat BAC-ul.

In asteptarea unui raspuns, va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:59, 3 Decembrie 2023
Sesizati ISJ -ul sau Ministerul Educatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz eliberare diploma fica mea a absolvit liceul fara bac iar ... Antik Antik Refuz eliberare diploma Fica mea a absolvit liceul fara bac iar secretara scolii spune ca nu se eliberează diploma ci doar foaie matricol.. Liceul este ... (vezi toată discuția)
Diploma de liceu Habet Habet Buna ziua va rog frumos sa ma indrumati si pe mine de unde as putea sa imi ridic diploma de liceu avand in vedere ca studiile le am terminat in 2016 si nu mi ... (vezi toată discuția)
Diplomă 12 clase ContSters442557 ContSters442557 Va salut , am terminat 12 clase acum cațiva anii (nu am luat bacul) insa recent am realizat ca eu nu am diploma de 12 clase am primit o foaie a 4 pe care ... (vezi toată discuția)