avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dacă tata are un verișor (bunica este sora cu tatăl ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dacă tata are un verișor (bunica este sora cu tatăl verisorului ...

dacă tata are un verișor (bunica este sora cu tatăl verisorului ),iar soția acestui verișor are un frate care are un fiu,ce grad de rudenie este între mine și fiu?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:26, 1 Decembrie 2023
Nu sunteți rude. Ruda sunteti cu tata, cu bunica, cu matusa tatalui, cu verișorul tatalui, nu cu nevasta verișorului, nu cu fratele acesteia sau cu fiul fratelui.
Ultima modificare: Vineri, 1 Decembrie 2023
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de mostenire verisoara mea primara a decedat fara mostenitori . rudele cele ... ALEXANDRU BUJOR ALEXANDRU BUJOR Verisoara mea primara a decedat fara mostenitori . Rudele cele mai apropiate in viata sintem 5 verisori primari veniti din tati care sint frati cu tatal ... (vezi toată discuția)
Grade de rudenie Mariamihalea331 Mariamihalea331 Am o mică dilemă. Sora mea iubește un băiat care s-a dovedit a avea grade de rudenie cu noi. Bunica noastră este verișoară primara cu tatăl lui, iar ... (vezi toată discuția)
Calitate de mostenitor? Gabi Cristian Gabi Cristian Avem urmatoarea situatie: Matusa mea are 2 verisori din partea mamei, si ea este singura mostenitoare. Unul din verisori a decedat in 1974, mama acestuia ... (vezi toată discuția)