avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua, Un funcționar public a primit o ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua, Un funcționar public a primit o condamnare la inchisoare ...

Bună ziua,
Un funcționar public a primit o condamnare la inchisoare de 6luni ,cu suspendare, fiind totuși sub supraveghere 2 ani de zile si trebuiind sa exercite un nr de ore de munca in folosul comunitatii.Fapta săvârșită de acesta este conducerea fără permis și refuzul recoltarii probelor de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În situația în care fapta a fost săvârșită în timpul liber iar munca în folosul comunității o executa în perioada de concediu,funcționarul în cauza își menține locul de munca sau trebuie încetat de drept raportul de munca.
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Bună ziua, avem urmatoarea speta: un funcționar public , in ... Odeh79 Odeh79 Bună ziua, Avem urmatoarea speta: Un funcționar public , in afara orelor de serviciu, a condus sub influenta bauturilor alcoolice si s-a sustras de la ... (vezi toată discuția)
Baut la volan layzee_7 layzee_7 Buna seara! Astazi, socrul meu, a fost prins la volan cu o alcolemie de 0.41 in aerul expirat. A refuzat sa semneze procesul verbal si a refuzat sa mearga ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan carok carok buna ziua.as avea o nelemurire de acea apelez la voi.in data de 24 09 2010 am fost prins de politie si am fost testat cu alcoltestul si am avut o alcolemie de ... (vezi toată discuția)