avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dacă am dosar penal pentru ucidere din culpă în ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dacă am dosar penal pentru ucidere din culpă în urma unui ...

Dacă am dosar penal pentru ucidere din culpă în urma unui accident rutier produs în 7 decembrie 2018, iar în 6 octombrie 2023 mi s a comunicat că dosarul a fost înnaintat către justiție, dar nu am nici un termen de judecată, fapta se poate prescrie?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 07:36, 4 Decembrie 2023
Buna ziua, in cazul dvs. termenul de precriptie este de 8 ani, deci pana in 2026 nu se precrie nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ucidere din culpa iuly_m iuly_m Buna seara , un caz cu accident ucidere din culpa 1 singur decedat, accidentul e din mai 2009 , si abia in decembrie 2013 are primul termen la judecata, pana ... (vezi toată discuția)
Plangere clasare cauză penală întrucât a intervenit prescriptia ... Marcel2017 Marcel2017 Plangere clasarea cauzei penale întrucât a intervenit prescriptia räspunderii penale. In 2015 a intervenit decesul victimei cu suspiciune de malpraxis, in ... (vezi toată discuția)
Despagubire ucidere din culpa rca laurpetre laurpetre am fost condamnat intr-un dosar pt ucidere din culpa in urma unui un accident din anul 2008.victima un batran de 95 de ani.condamnarea definitiva a fost in ... (vezi toată discuția)