avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Aș dori să înființez un magazin online
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Aș dori să înființez un magazin online

Bună ziua. Aș dori să înființez un magazin online, să fac dropshipping. Nu știu exact ce ar fi mai bine să aleg: PFA sau SRL?
Mulțumesc
Ultima modificare: Luni, 4 Decembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:03, 5 Decembrie 2023
Vedeti daca va ajuta articolele de mai jos sa va elucidati
SRL sau PFA: care este cea mai bună alegere pentru tine
[ link extern ] /

sau

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin online cu activitate externa bogdan_024 bogdan_024 Daca deschid un magazin online in regim dropshipping unde stock-ul produselor este intr-o alta tara mai exact in china si vand produse in america, australia, ... (vezi toată discuția)
Norme legale dropshipping robertseghedi robertseghedi Bună ziua. Care sunt normele legale privind înființarea, facturarea și gestiunea unui magazin online, în regim de dropshipping? Dropshipping-ul ... (vezi toată discuția)
Ce imi recomandati pfa . ii sau srl Aleex123 Aleex123 Buna Seara , doresc sa imi deschi un site de reduceri ( gen fundeal.ro ) si pentru a face contract cu cei care proceseaza platile online trebuie sa fiu PFA II ... (vezi toată discuția)