avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Cei care lucreaza in foc continu putem sa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Cei care lucreaza in foc continu putem sa le dam zi ...

Buna ziua. Cei care lucreaza in foc continu putem sa le dam zi libera sarbatoare legala daca nu au activitate, dar trebuiau sa vina la munca conform graficului? In zi de sarbatoare legala putem sa ii trecem in concediu de odihna?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:11, 4 Decembrie 2023
Daca nu au activitate , atunci au liber conform Codului Muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

1 decembrie-lamurire Tania  D Tania D ni s-a spus ca pentru a a lucra in data de 1 decembrie firma neavand specific de foc continuu trebuie anuntat itm-ul ca sa ni se dea aprobare, daca este asa as ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, eu aș dori sâmbăta și duminica să fiu liber, ... Mihai 77 VFR Mihai 77 VFR Bună ziua, Eu aș dori sâmbăta și duminica să fiu liber, dar programul este de 7 zile lucrătoare, așa că lucrez 6 zile și două libere și nu am timp ... (vezi toată discuția)
Sarbatori legale echivalare Powerfulpeople Powerfulpeople Obligarea angajatului sa echivaleze zilele libere legale cu zilele in care firma nu are activitate este legala? Sau in cazul in care zilele libere legale sunt ... (vezi toată discuția)