avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua, sunt despărțit de concubină din 3 ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua, sunt despărțit de concubină din 3 aprilie 2022 ...

Bună ziua, sunt despărțit de concubină din 3 aprilie 2022 și din relația noastră a rezultat un copil care a împlinit 14 ani pe 18 noiembrie. Am fost acționat în instanță pentru pensie alimentară, custodie comună și domiciliul stabil. Deși instanța a acceptat toate acestea în realitate nu mi-am mai văzut copilul din luna Iunie 2023 și femeia mi-a interzis să-l vizitez indiferent de locația acestuia (la mamă sau la bunici). Recent pe 18 noiembrie am venit cu cadouri , dar nu am fost lăsat să-l văd, fiind luate de bunica.....Legea poate forța familia Vaseleniuc că să-mi permită accesul la copilul meu ?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 15:57, 4 Decembrie 2023
Daca nu ati cerut si instanta nu a dispus un program de vizitare minor din pacate nu aveti la acest moment cum sa pretindeti acces cu ajutorul legii. Daca aveti hotarare in acest sens sa spunem ca mai aveti ce face, desi la 14 ani ai minorului e mai greu.

Daca vreti program formulati cerere in instanta in acest sens. Dar discutati si cu copilul sa puteti stabili o relatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program vizita minor ciprian2020 ciprian2020 Buna ziua, Am un copil dintr-o relatie de acum 10 ani , iar prin hotarare judecatoreasca am obtinut un program de vizita in al doilea si ultimul weekend din ... (vezi toată discuția)
Stabilire domiciliu minor andreea998 andreea998 Buna ziua.am un copil de 3 ani cu fostul concubin,in prezent suntem in proces pt custodia copilului,prin ordonanta presedentiala s-a stabilit domiciliul ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine custodia minorului mahonu mahonu am stat in concubinaj am o fetita de 5 ani nu am vazuto de 3 ani dar am o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila unde am drept de vizita al minorei ... (vezi toată discuția)