avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua! In urma cu ceva timp am avut un accident de ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua! In urma cu ceva timp am avut un accident de motor, ...

Buna ziua!
In urma cu ceva timp am avut un accident de motor, a intrat o masina in mine si mi-a avariat motorul. Partea dreapta dauna totala. Am fost la politie, declaratii..mi-a dat asigurarea totul ok.. Am gasit un service sa il repar, l-am dus acolo, au facut constatarea si mi-au zis ca au dat comanda de piese si dureaza ceva pana ajung. Am zis ok si am lasat motorul acolo sa nu mai stau pe drumuri si doar sa vina piesele sa se apuce de el. Doar ca eu pe motor am montat un locator ( mini gsp) ascuns si vad ca in fiercare zi de cand a fost lasat se face ture cu el fara ca eu sa fiu instiintat. Acum va intreb daca eu am lasat motorul in service, ei au voie sa faca ture in fiecare zi cu el fara aprobarea mea? Si daca vreau sa ii trag la raspundere cum as putea? . Mentionez ca am pe telefon in aplicatie de la gps ziua, ora si locatia unde a fost motorul in fiecare zi fata de locatia unde a fost lasat... Ce imi sugerati sa fac, sa pot sa ii trag la raspunde?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Problema dosar dauna fondul de garantare arsene21 arsene21 Salut, Am urmatoarea problema. In urma unui accident, masina mi-a fost avariata atat fata cat si spate iar cel vinovat avea asigurare la Astra. Am luat ... (vezi toată discuția)
Constatare incompleta service Dcsilviu89 Dcsilviu89 De curand, am achizitionat un autoturism ce fusese implicat intr-un accident pentru piese(motor si cutia de viteze) Pentru autoturismul in cauza, a fost ... (vezi toată discuția)
Termen maxim de imobilizare auto in garantie. smoke bellew smoke bellew Salutare, cred in sfarsit ca aici voi primi un raspuns la intrebarea mea... dupa ce in prealabil am intrebat in stanga si-n dreapta ( cunoscuti, ... (vezi toată discuția)