avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Constatare incompleta service
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Constatare incompleta service

De curand, am achizitionat un autoturism ce fusese implicat intr-un accident pentru piese(motor si cutia de viteze)

Pentru autoturismul in cauza, a fost facuta o constatare in service-ul unui dealer auto(reprezentanta). In baza acestei constatari, s-a intocmit si un deviz de reparatie cu piese si manopera necesara.

Dupa ce am achizitionat masina, am solicitat service-ului sa schimbe cutia de viteze si motorul de pe masina personala cu cele de pe masina cumparata.

Atunci au constatat ca este cutia de viteze sparta.

In ce masura pot trage service-ul la raspundere?
Mentionez ca am cerut service-ului sa imi confirme ca este cutia de viteze ok, ceea ce mi s-a confirmat verbal, accidentul fiind in alta parte a masinii.

Alte discuții în legătură

In urma unui accident auto din data de 8.06.2022 auto dacia spring ... mmagdiel.juridic mmagdiel.juridic In urma unui accident auto din data de 8.06.2022 auto Dacia Spring (achizitionata in 02.2022) a fost dusa cu platforma la service-ul, care este si dealer auto ... (vezi toată discuția)
Neaprobare plata reparatie misu_flo misu_flo Buna, Anul trecut mi-a fost lovita masina. S-a facut constatarea si s-a aprobat reparatia. Deoarece trebuia lasata masina min 10 zile in service, iar ... (vezi toată discuția)
Durata legala maxima reparatie defect auto in garantie danhodina danhodina Buna ziua. ]Am cumparat o masina noua si dupa 10.000 de km, cutia de viteze s a stricat. Reparatia a durat aproape 6 saptamani, una din piesele de schimbat a ... (vezi toată discuția)