avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am un contract de inchiriere la un apartament pe care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am un contract de inchiriere la un apartament pe care il detin ...

Am un contract de inchiriere la un apartament pe care il detin in calitate de propietar. Chiriasul a plecat. Inainte de a pleca chiriasul a denuntat unilateral contractul cum se procedeza la anaf . Ceformulare trebuie sa depun SPV. Tot declartia C 168

Alte discuții în legătură

Reziliere contract de inchiriere Camy09 Camy09 Am un contract de inchiriere la un apartament pe care il detin in calitate de propietar. Chiriasul a plecat inainte de termenul prevazut in contract, respectiv ... (vezi toată discuția)
Am un contract de inchiriere neinregistrat la anaf, propietarul ... Smokefl0w Smokefl0w Am un contract de inchiriere neinregistrat la ANAF, propietarul insista sa eliberez garsoniera desi mai am 9 luni de contract. Eu o sa plec zilele astea ca nu ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament cu alt proprietar karrigan karrigan Buna ziua, Doresc sa inchiriez un apartament la care nu sunt eu proprietar, ci mama mea. Fiind in alta localitate nu are timp sa se ocupe si ma voi ocupa ... (vezi toată discuția)