avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1135 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie

tatal meu a lucrat la c.f.r. ca revizor de cale ferata din 1961 pina in 1984 cind a iesit la pensie la limita de virsta.conform ord.nr.50/1990 sa acordat grupa 1de munca celor care au lucrat ca revizori cale ferata .as dori sa aflu de ce tatal meu nu beneficiaza de aceste drepturi legate de grupa 1.Puteti sa mi recomandati un avocat in judetul Timis care sa ma ajute,tatal meu locuind in TIMIS.va multumesc//
Ultima modificare: Duminică, 31 Ianuarie 2010
tandrews, utilizator
Cel mai recent răspuns: MALAMUT , Consultant fiscal 14:20, 31 Ianuarie 2010

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executor judecatoresc valibuzatu valibuzatu pentru pensia alimentara in continuare de studii, va rog sa imi spuneti daca trebuie sa apelez la un executor judecatoresc din judet de la mine sau din judet ... (vezi toată discuția)
Grupa de munca aurelh aurelh O persoana care a lucrat in perioada 01.08.1986-01.10.1993, ca turnator intr-un atelier de lacatuserie din cadrul cooperatiei, beneficiaza de grupa de munca? (vezi toată discuția)
Permise cfr pentru pensionari cfr ciobanu constantin ciobanu constantin Cum pot sa obtin permisele CFR pentru mine pensionar CFR ( 46 de ani vechime munca in CFR ) si sotia mea daca au trecut mai mult de 3 ani de cand am iesit la ... (vezi toată discuția)