avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 380 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cod caen dezmembare telefoane si vanzarea ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cod caen dezmembare telefoane si vanzarea componentelor

buna ziua, imi puteti spune si mie ce cod caen trebuie ales pentru dezasamblarea electronicelor(telefoane) si vanzarea pieselor dezmembrate? va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Ciurea , Avocat 14:06, 6 Decembrie 2023
Bună ziua,

Puteți folosi următoarele coduri CAEN:
3831 - Demontarea (dezasamblarea) mașinilor si echipamentelor scoase din uz pentru recuperarea materialelor;
4651 - Comerț cu ridicata al calculatoarelor, echipamentelor periferice si software- ului;
4652 - Comerț cu ridicata de componente si echipamente electronice si de telecomunicații

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caen_firma it claudia_d claudia_d Am nevoie de cateva coduri CAEN care sa identifice activitate de comert cu ridicata (NU cu amanuntul) pentru componente/echipamente IT dar numai ocazional-nu ... (vezi toată discuția)
Cod caen necesar pentru import diverse produse MihaiTeo MihaiTeo Buna ziua, Am gasit multe discutii pe Google legate de acest subiect, insa nici una concludenta sau cu informatii actualizate. Am o firma si as dori sa ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala import si comert online teodor_russu teodor_russu Buna ziua. O intreprindere individuala poate desfasura activitati de import electronice si electrocasnice din state UE si non UE si comercializarea acestora ... (vezi toată discuția)