Am incheiat un angajament cu o institutie de invatamant superior din Romania ca dupa absolvire sa lucrez un anumit numar de ani in domeniul/locul de munca aferent.
Exista vreo prevedere legala care sa se refere la un numar maxim de ani pentru care astfel de angajamente/contracte se pot incheia?
Altfel spus, pentru cursurile si pregatirea profesionala, o firma/institutie de invatamant poate cere angajatului/studentului sa semneze un contract/angajament ca dupa terminarea cursurilor/studiilor sa lucreze un anumit numar de ani in firma respectiva.... Exista vreo prevedere legala referitoare la acest numar de ani ?
Daca acest numar de ani este prea mare, se poate considera ca se incalca dreptul la alegerea libera a profesiei/locului de munca?
pai ti-ai platit cursurile???
daca da, atunci prin angajament te pot obliga sa desfasori activ in baza unui cim pe o anumita perioada 1, maxim 2 ani.cu clauza speciala ca daca pleci de la ei mai devreme de implinirea term specificat (rescp 1 sau 2 ani) sa le platesti o suma de... cu titlu de despabubire.
Situatia mea este urmatoarea: imediat dupa trecerea examenului de admitere la academia de politie a trebuit sa semnez un angajament (nu tin minte sa fi fost contract, ci aproape sigur un angajament) prin care dupa terminarea studiilor (de 4 ani) trebuia sa lucrez timp de 9 ani in Ministerul de Interne, in caz contrar urmand sa platesc CHELTUIELI DE SCOLARIZARE. Dupa 5 ani jumate mi-am dat demisia din MI.
Ma intreb oare nu se aduce o ingradire a dreptului la alegere libera a locului de munca "obligandu-ma" sa lucrez 9 (!!!) ani in MI ?
Ma gandesc sa dau Ministerul de Interne in judecata...stiu ca sunt foarte putine cazuri identice cu al meu, si de aceea incercam sa fac o analogie cu situatia in care o firma isi trimite angajatul la cursuri ...