avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Rata la banca părinții decedati
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Rata la banca părinții decedati

Bună am și eu o întrebare tata o murit mama o murit, tata are o rata la banca și are asigurare pe viata dar problema ii ca e la executor ce pot sa fac?
Ultima modificare: Marți, 5 Decembrie 2023
Mariuscmi, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:22, 5 Decembrie 2023
ati mostenit ceva de la parinti?
Apartamentul atât doar o zis aia de la banca ca ei nu pun oprire pe apartament în CF scrie Nu Sunt

gi-jane2, moderator
aveti tot interesul sa va intelegeti cu banca, dedeti ce e cu asigurarea aia. Apelati la un avocat.
Ii asigurata pe viata împrumutul de la banca doar ca tata a decedat și deja ii dat la executor

gi-jane2, moderator
pai asta e si ideea, ca daca decedeaza impumutatul, sa platesaca societatea de asigurari.
Ati anuntat banca ca a decedat, stiti sau nu de impreumt ?
ca sa respundeti, se apasa pe raspunde, nu pe citeaza.

Alte discuții în legătură

Transmitere datorii la mostenitori Florin Negrea Florin Negrea parinti mei au facut un credit de nevoi personale in2007 la pireeus bank amindoi fara giranti fara nimic fara gaj tata a murit in 2010 mama trage sa moara m-am ... (vezi toată discuția)
Credit facut si neplatit de cel care a folosit suma encutu encutu Daca in urma cu 5 ani tatal meu vitreg a facut un credit pt una din fiicele din prima casatorie si la un an dupa a murit,mama mea care nu a avut nici o treaba ... (vezi toată discuția)
Titular credit decedat, girantul continua sa plateasca marr marr Buna ziua. Va schitez urmatoarea situatie: X ia credit bancar fara sa returneze o mare parte de banii respectivi. In timp se ajunge la executie silita. Din ... (vezi toată discuția)