avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Post vacant - Bună ziua, În cadrul unei instituții ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Post vacant - Bună ziua, În cadrul unei instituții publice - primarie, personalul ...

Bună ziua,
În cadrul unei instituții publice - primarie, personalul de la resurse umane cere ca angajatul să iși facă solicitare de suspendare sau demisie pentru a putea participa la concursul/examenul de ocupare a unui post vacant.
Am cautat in Codul Muncii și nu am gasit acest aspect.
Cel mai recent răspuns: j.c.m , utilizator 11:08, 24 Ianuarie 2024
Nu este mentionat in legislatie asa ceva ..daca examenul/concursul este la alta institutie, atunci este posibila o astfel de cerere din partea angajatului.
Asa mi-a spus si mie d-na de la resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expirare detasare personal contractual pe post vacant si scoaterea postului la concurs cristinacarina cristinacarina ma confrunt cu o situatie destul de bizara si pana acum nimeni nu mi-a dat un raspuns concret!?situatia este urmatoarea:angajat (pers. contractual)al unui ... (vezi toată discuția)
Posibila deblocare posturi in sanatate (?) ANDREI_oni ANDREI_oni Buna ziua, Am vazut intr-un interviu al primului-ministru, ca saptamana viitoare intentioneaza sa promoveze in cadrul sedintei de guvern, un act prin care sa ... (vezi toată discuția)
Promovari primarie ContSters72755 ContSters72755 Buna ziua, Lucrez in cadrul unei primarii comunale, am actualmente dispozitie si pentru resurse umane, respectiv urmarirea promovarii functionarilor din ... (vezi toată discuția)