avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, Ma poate ajuta cineva cu o explicatie ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, Ma poate ajuta cineva cu o explicatie simpla despre ...

Buna ziua,

Ma poate ajuta cineva cu o explicatie simpla despre cum se calculeaza zilele de concediu medical?
Si ce factori pot influenta calculul? in ce mod?
De exemplu, 4 zile de concediu medical (cod 01), la un salariu brut de 8000 lei in ultimele 6 luni, cu vechime de lucru de 15 luni, activitate la aceiasi companie, unde contractul se prelungeste prin act aditional in fiecare luna, si cu alte 4 zile de CM luate in ianuarie, zile care nu au fost platite, desi vechimea de lucru in companie era de 8 luni la momentul respectiv.
6 zile libere platite luate in total in decursul lui 2023.
Prelungirea de contract la luna sa fie un factor de influenta a calcularii CM, indiferent ca activitatea la companie a fost neintrerupta?

Astept raspunsuri ajutatoare, multumesc frumos!
Ultima modificare: Miercuri, 6 Decembrie 2023
Andreea0095, utilizator
Cel mai recent răspuns: Andreea0095 , utilizator 14:50, 6 Decembrie 2023
*cu vechime de lucru de 18 luni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor concediu medical rodia rodia Am urmatoarea situatie: In luna febr.2010 am avut un c.medical cu cod indemnizatie 06(urgenta chirurgicala). In luna martie am 2 concedii medicale pt.acelasi ... (vezi toată discuția)
Concediu medical initial sau in continuare? CECILIA ENACHE CECILIA ENACHE Buna ziua, Revin cu o intrebare cu privire la CM. O angajata mi-a adus un CM din 10-19.07.2012, cod ind. 01, cod diagn. 651, emis de medic de familie, ... (vezi toată discuția)
Cine suporta un concediu medical in continuare, pentru aceeasi afectiune? anymaryh anymaryh Buna dimineata! Ma puteti ajuta cu un raspuns, va rog : am un cm initial cod indemnizatie 06, diagnostic 651 pe 6 zile calendaristice(5 lucratoare) - se ... (vezi toată discuția)