avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizația de șomaj Dacă sunt înregistrat șomer ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizația de șomaj Dacă sunt înregistrat șomer cu indemnizație ...

Indemnizația de șomaj

Dacă sunt înregistrat șomer cu indemnizație și mă angajez după o lună de la data înregistrării, voi primi indemnizația corespunzător pentru o lună cât am fost șomer sau nu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:18, 6 Decembrie 2023
Da, veti primi indemnizatia pe intreaga perioada cat ati fost in somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! prima de la stat de 500 lei,pt șomerii care se angajeaza(in ... lianaema lianaema Buna ziua! Prima de la stat de 500 lei,pt șomerii care se angajeaza(in per de șomaj),se acorda 12 luni sau o singura data?Cat timp se acorda ?Dpdv al ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj my23 my23 Buna ziua, Daca luna aceasta pe 14 ma duc la 1 viza pt somaj in cat timp mi se vireaza banii pe card? Multumesc (vezi toată discuția)
Cand primesc indemnizatia de somaj? DeliM DeliM Va rog sa-mi spuneti cam in cat timp ,de la data inregistrariii ca si somer,sunt virati banii in contul persoanei in cauza. Multumesc (vezi toată discuția)