avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua. Ma numesc Munteanu Traian și sant angajat ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua. Ma numesc Munteanu Traian și sant angajat de primarie ...

Bună ziua. Ma numesc Munteanu Traian și sant angajat de primarie ca și asistent personal. Întrucât nu miau fost plătite drepturile salariale de pe luna octombrie as dori sa știu unde pot face o sesizare în acest sens.multumesc.9
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:12, 6 Decembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sesiza Ministerul Muncii/Inspectia Muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insotitor persoana cu handicap = doar in acte si la ridicarea indemnizatiei... gigelas gigelas Buna seara, O persoana care lucreaza in cadrul unei Primarii,are acte ca fiind insotitor al mamei sale,care este persoana cu handicap.Nu locuieste cu mama ... (vezi toată discuția)
Asistent social discriminat in invatamantul romanesc ancapatrinjan ancapatrinjan de cand legea invatamntului poate fi ,, batuta ,, de o lege a salarizarii. Mă numesc Pătrînjan Anca și lucrez de 9 ani ca asistent social la Centrul ... (vezi toată discuția)
Sunt asistent personal al unui copil incadrat in grad de handicap, de unde pot afla de ce nu am mai primit salariul? strajerus strajerus buna ziua as dori sa stiu unde pot suna pentru a ma interesa in legatura cu salariu care ii revine unui asistent personal ,al unui copil cu ... (vezi toată discuția)