avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sunt asistent personal al unui copil incadrat in grad ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sunt asistent personal al unui copil incadrat in grad de handicap, de unde pot afla de ce nu am mai primit salariul?

buna ziua
as dori sa stiu unde pot suna pentru a ma interesa in legatura cu salariu care ii revine unui asistent personal ,al unui copil cu handicap.
mentionez ca nu am primit salariul de 3luni
va multumesc si va doresc o zi cat mai placuta
Cel mai recent răspuns: dianami , utilizator 20:13, 24 Noiembrie 2011
in primul rand, la primaria care v-a angajat. daca nu va raspund sau va spun ca nu au bani faceti sesizare la Inspectia sociala din cadrul Ministerului Muncii:

Direcţia Generală de Inspecţie Socială
Adresă : ªoseaua Panduri nr.22, Sector 5, Bucureşti
Telefon : 021/307.20.58
Fax : 021/312.32.90

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asistent personal al unui copil cu handicap grav, dat afara si aflat in imposibilitatea de a recupera drepturile banesti restante madandi_kgb madandi_kgb Am fost angajata pana acuma de primarie ca asistent social am un copil cu handicap nascut cu handicap care e imobilizat in pat de cand sa nascut nu vede si nu ... (vezi toată discuția)
Neplata indemnizatiei de insotitor acordata conf. lege 448/2006 Lecu Lecu unde ma pot adresa pentru lamuriri asupra acestei situatii,privind incetarea platii indemnizatiei ,altundeva decat primaria orasului in care locuiesc? va ... (vezi toată discuția)
Ajutoare sociale pentru persoanele cu handicap accentuat si grav ContSters72939 ContSters72939 Am auzit la stiri ca pentru persoanele cu handicap accentuat sau grav se dau niste ajutoare sub forma de zahar si faina si nu mai stiu ce. Eu am handicap ... (vezi toată discuția)