avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... neplata indemnizatiei de insotitor acordata conf. lege ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

neplata indemnizatiei de insotitor acordata conf. lege 448/2006

unde ma pot adresa pentru lamuriri asupra acestei situatii,privind incetarea platii indemnizatiei ,altundeva decat primaria orasului in care locuiesc?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Lecu , utilizator 19:27, 9 Mai 2018
sesizati Directia Generala Protectia Persoanele cu Handicap din cadrul Ministerului Muncii.
adresa este: Calea Victoriei nr. 194, Bucuresti
puteti sesiza si Inspectia Sociala care este tot in cadrul Ministerului Muncii.
adresa este: ªoseaua Panduri nr.22, Sector 5, Bucureşti
Ultima modificare: Miercuri, 16 Noiembrie 2011
dianami, utilizator
multumesc..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asistent personal al unui copil cu handicap grav, dat afara si aflat in imposibilitatea de a recupera drepturile banesti restante madandi_kgb madandi_kgb Am fost angajata pana acuma de primarie ca asistent social am un copil cu handicap nascut cu handicap care e imobilizat in pat de cand sa nascut nu vede si nu ... (vezi toată discuția)
Sunt asistent personal al unui copil incadrat in grad de handicap, de unde pot afla de ce nu am mai primit salariul? strajerus strajerus buna ziua as dori sa stiu unde pot suna pentru a ma interesa in legatura cu salariu care ii revine unui asistent personal ,al unui copil cu ... (vezi toată discuția)
Schimbarea gradului de handicap al copilului ionsilviu ionsilviu mi sa luat ,indemnizatia de handicap la copil de 2 ani si nu stiu ce sa fac pentru ca nu este corect.........copilul nu poate sa manance bine pentru ca i-a ... (vezi toată discuția)