avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Ce am de facut mai departe?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Ce am de facut mai departe?

Am depus la ANAF formularul 070 pt inregistrare fiscala ca Tehnician dentar debutant, colaborator, neplatitor de TVA. As dori sa stiu ce trebuie sa fac pentru a plati CAS si CASS? Calculez eu lunar pe baza venitului cat am de plata si achit in contul de Trezorerie sau trebuie sa fac contract cu Casa Sanatate si Casa de Pensii?
Ultima modificare: Miercuri, 6 Decembrie 2023
AlinaDumitrache, utilizator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 16:49, 6 Decembrie 2023
Depuneti in 30 zile Declaratia unica la ANAF unde veti estima pt anul 2023 venit , cheltuieli si acolo se bifeaza CASS daca venitul net estimat e mai mare de 6 salarii minime ci CAS daca venitul net estimat e mai mare de 12 salarii minime.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii pfa - neplatitor de tva si care face achizitii intracomunitare ally123 ally123 Buna ziua, Tocmai m-am infiintat ca PFA. As vrea sa optez ca neplatitor de TVA si voi face achizitii intracomunitare. Va rog sa-mi oferiti putin suport in ... (vezi toată discuția)
Declaratia unica pe 2023 Alo2016 Alo2016 In Declaratia Unica pe 2023, daca venitul efectiv realizat in 2022 este practic acelasi cu cel estimat prin Declaratia Unica depusa pe 2022, pot sa nu mai ... (vezi toată discuția)
Completare declarație unica cu valorile estimate debutant2013 debutant2013 Buna ziua, o PFI cu activitati independente in sistem real estimeaza in Declaratia Unica 2023 un venit net anual pentru 2023 intre 12 si 24 salarii minime cu ... (vezi toată discuția)