Buna ziua. Am vazut pe net fel de fel de programe de facturare, unele gratuite, altele cu bani. Este vreo diferenta intre cele doua? Respecta legislatia in vigoare? Ce m-ar determina sa cumpar un program cand pot gasi gratuite? Stiti unul mai bun sau ramane la latitudinea mea sa aleg?
Depinde foarte mult de ceea ce aveti nevoie dumneavoastra la societate.
Programele gratuite de facturare de exemplu, emit doar facturi si chitante, fara a face si alt gen de operatii precum: modificarea facturilor deja emise, rapoarte privind facturile emise intr-o luna, salvarea articolelor pe care le facturati, etc. ...
Un program de facturare fiecare societate il alege in functie de nevoile si asteptarile pe care le are de la el. De obicei, multe societati atunci cand achizitioneaza un soft de contabilitate, au grija ca acesta sa cuprinda si partea de facturare. Consultati-va si cu contabilul dumneavoastra, si vedeti ce program va sugereaza si el!
Asa cum am specificat mai sus, achizitionarea unui astfel de program face obiectul si unei discutii cu contabilul dumneavoastra...
Daca totusi optati pentru un program gratuit, mie unul un program foarte bun mi se pare acesta: [ link extern ] /
O principala diferenta intre programe de facturare gratuite si cele cu abonament (lunar, anual, bienal, etc. ) este ca cele gratuite nu ofara siguranta actualizarii conform legislatiei.
De asemenea posibil ca nici suport sa nu iti fie oferit, sau cel putin nu cand ai nevoie urgenta.
Iti recomand sa incerci programul de facturare QInvoices(www.qsolutions.ro/produse/program-facturare).
Este gratuit timp de 30 zile si ofera cam tot ce iti trebuie pentru facturare (proforme, facturi avans, facturi storno, incasare cu chitanta, OP, rapoarte, exporturi de date...)
Program facturare
xintya
Am si eu o nelmaurire ;egata de programele de facturare...mai exact facturilepe care le facem intr-un program facturare pe calculator.In cate exemplare ... (vezi toată discuția)