avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... La studierea mai amanuntita a actelor de stare ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

La studierea mai amanuntita a actelor de stare civila,am contatat ...

La studierea mai amanuntita a actelor de stare civila,am contatat ca exista o neconcordanta intre numele socrului,in sensul ca pe certidicatul de nastere al sotului la numele tatalui este trecut Nicolaie,iar pe certificatul de deces Nicolae.Ce putem face in acest caz,si cui ne potem adresa.Certificatul de deces e intocmit dupa BI in urma cu 3 luni.Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: georgiana.td , utilizator 13:09, 7 Decembrie 2023
Mergeți la starea civila care a emis actul de deces si solicitati verificari asupra actului de naștere al socrului.
Daca este corect NICOLAE, va trebui verificat și actul de naștere al soțului și corectat, dacă e cazul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara.am inaintat o cerere la primarie de rectificare a ... Aida2016 Aida2016 Buna seara.Am inaintat o cerere la primarie de rectificare a neconcordantelor din actele civile ,respectiv certificatul de nastere,deces al sotului meu si ... (vezi toată discuția)
Identitate gresita dupa 91 de ani???? iulianour iulianour BUN GASIT!Asta e problema mea: bunicul meu in varsta de 91 de ani a avut nevoie de un nou cetrificat de nastere intru cat cel vechi era prea degradat . La ... (vezi toată discuția)
Modificare carte de munca florences florences In anul 2007,mi-a expirat BI in urma analizei documentelor prezentate la poilitie s-a constat ca numele inscris in certificatul de nastere continea 2 litere ... (vezi toată discuția)