avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua o intrebare am.Am primit pe mail o somatie ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua o intrebare am.Am primit pe mail o somatie de o restanta ...

Buna ziua o intrebare am.Am primit pe mail o somatie de o restanta din 8.10.2015 care sunt amenintat de executare silita .Se poate asa ceva dupa 8 ani?Multumesc
Cel mai recent răspuns: exu , utilizator 15:35, 7 Decembrie 2023
daca din 2015 nu ati mai facut nicio plata si nu ati recunoscut in scris datoria, s-a prescris dreptul de a cere suma respectiva. puteti ignora mesajul.
Nu am platit nimic doar o somatie am avut prin 2016 ...si acuma sau trezit sa imi trimita somatie sa platesc in 5 zile...etc

romibaro a scris:

daca din 2015 nu ati mai facut nicio plata si nu ati recunoscut in scris datoria, s-a prescris dreptul de a cere suma respectiva. puteti ignora mesajul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptie vs executare silita Felicitad Felicitad Buna seara! Am facut un credit in 2005 cu plata ratelor pe o perioada de 10 ani. In septembrie anul trecut, 2015, creditul ar fi fost achitat. Din pacate, ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu dupa prescriere datorie roxana2014 roxana2014 Buna ziua, In cazul in care in 3 ani de la primirea de catre debitor a somatiei de plata din partea unui executor judecatoresc pentru plata unui credit ... (vezi toată discuția)
Firma recuperare RaduStroie RaduStroie Buna seara,am ramas cu o restanta de 100 lei in 2009 la o firma de telefonie,nu am mai vrut sa platesc deoarece imi incarcau constant factura...De ceva vreme ... (vezi toată discuția)