avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... CARD ENERGIE Buna ziua ! detin un card de energie, cu ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

CARD ENERGIE Buna ziua ! detin un card de energie, cu care am platit deja ...

Buna ziua ! detin un card de energie, cu care am platit deja de 8 ori prin mandat postal online in aplicatia POSTEI ROMANE.

Sunt la cea dea 9 plata si nu ma descurc sa achit acea taxa de 3 lei cu mandata postal. As fi recunoscatoare pentru ajutorul dv, deoarece nu ma pot deplasa la oficiul postal.
Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Buna ziua, posta romana, taxeaza cu 3 ron / palta, pensionarii ... Hancea Hancea Buna ziua, Posta Romana, taxeaza cu 3 ron / palta, pensionarii cu venituri mici, la plata cu cardul de energie, dupa a 9-a plata. Indiferent daca facturile de ... (vezi toată discuția)
Cum se completeaza rubrica perioada de consum a certificatului ... Victor Romascu Victor Romascu Cum se completeaza rubrica perioada de consum a certificatului de validare, pentru plata energiei termice cu ajutorul cardului de energie. Este vreo limitare ... (vezi toată discuția)
O.g.115/2023 bună ziua, conform acestei legi întrate în vigoare ... Net-aura Net-aura O.G.115/2023 Bună ziua, conform acestei legi întrate în vigoare la 25 ianuarie 2024,eu inteleg ca ,beneficiari cardului de energie cu fonduri neutilizate ... (vezi toată discuția)